
Men hallå gott folk, hur sjutton steker man egentligen fiskpinnar?
Jag älskar fiskpinnar, lite hemmalagad remuladsås, ketchup och helt kokt potatis till. Detta skulle jag kunna äta minst en gång i veckan. Säkert.
Det finns ett aber med fiskpinnar, om man inte kör dessa i ugnen så vill paneringen lossna och bli mos. Ska man steka på utav f_n eller vad är den rätt strategin för att det ska bli bra?
Jag vill ju ha perfekt panering, precis som i de sunkiga nattöppna fish ´n chips haken i England. Ja, i dom där kioskerna där man får fiskpinnar istället för riktig rödspätta i tidningspapper.. (Tidningspapper nåja)
Nu vet jag att någon av er tänker - fritera. Låt det stanna där. Vill inte. Iaf inte till vardags. Okej?
Nu lite OT. När M gör sina egna fiskpinnar på Abbas sill, det händer inte så ofta men gud så gott det blir. Det är fiskpinnar som går rakt in i mitt hjärta, jösses gott är bara förnamnet. Kanske man ska köra lite lobbyverksamhet så man kan knycka receptet.. :-)
1 kommentar:
Du måste ha hyfsat hög temperatur hela tiden annars ramlar paneringen av.
Skicka en kommentar