torsdag 21 maj 2009

Hur steker man fiskpinnar?





Men hallå gott folk, hur sjutton steker man egentligen fiskpinnar?





Jag älskar fiskpinnar, lite hemmalagad remuladsås, ketchup och helt kokt potatis till. Detta skulle jag kunna äta minst en gång i veckan. Säkert.

Det finns ett aber med fiskpinnar, om man inte kör dessa i ugnen så vill paneringen lossna och bli mos. Ska man steka på utav f_n eller vad är den rätt strategin för att det ska bli bra?
Jag vill ju ha perfekt panering, precis som i de sunkiga nattöppna fish ´n chips haken i England. Ja, i dom där kioskerna där man får fiskpinnar istället för riktig rödspätta i tidningspapper.. (Tidningspapper nåja)

Nu vet jag att någon av er tänker - fritera. Låt det stanna där. Vill inte. Iaf inte till vardags. Okej?

Nu lite OT. När M gör sina egna fiskpinnar på Abbas sill, det händer inte så ofta men gud så gott det blir. Det är fiskpinnar som går rakt in i mitt hjärta, jösses gott är bara förnamnet. Kanske man ska köra lite lobbyverksamhet så man kan knycka receptet.. :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Du måste ha hyfsat hög temperatur hela tiden annars ramlar paneringen av.