måndag 8 juni 2009

Mer smör - nu äkta finskt smör från Valio

På Lidl har det länge funnits finskt smör som ett billigare alternativ till det svenska smöret. Det finns de som tycker att Lidls finska smör inte smakar helt rätt, dock har jag inte på länge köpt just detta smör, så min uppfattning i frågan är lite ruggad.


Nytt på Coop Forum i veckan är att det inte bara är Lidl längre som säljer finskt lite billigare smör. Valio som är Finlands motsvarighet till Arla har under de senaste tio åren lanserat massor med produkter som blivit vardag i de svenska köken.

Nu kommer smöret som smakar mer än det svenska. Fylligare, lite saltare och med trevligare gul färg om ni frågar mig. Nä, jag är ingen Finlandsfantast på det sättet men vissa matvaror är godare från Finland, tex korv, öl och ost.

Summering: Tummen upp! Lite godare och lite billigare.

3 kommentarer:

Karin W. sa...

Valios smör har jag sökt med ljus och lykta efter men det har inte nått mina butiker än. Sverige - det enda land i världen som bara har haft ett enda sorts SMÖR ???

Från det ena till något helt annat ... det är problem med att ladda din blogg i Internet Explorer. "Webbsidan kan inte visas" kommer upp istället. Först när jag klickar på Bakåtpilen laddas sidan.

Det här är en bugg i Blogger som du inte är ensam om att ha. Om du själv upplever att det är ett problem föreslår jag att du ändrar kommentarsformulärets placering från "Nedanstående inbäddat inlägg" till "Helsida". Det kommer sannolikt att lösa det hela.

Kim sa...

Jag har köpt och är mycket nöjd.

Admin sa...

Karin: Problemet är vanligt och lösningen enkel; töm helt enkelt "temporära filer" i IE. Sen går det som smort igen! ;)
Vad detta beror på är att IE cachelagrar information på ett knepigt sätt och därför börjar strula.

Den bästa lösningen heter Firefox men det är en helt annan historia ;) Kolla här: http://krokodilrumpa.blogspot.com/2009/02/krokodilrumpa-goes-firefox.html