måndag 8 juni 2009

Smör på smörgåsen? - Milda Eko duger fint!
Milda Eko - varför inte, om priset är rätt.

Egentligen ska man ju äta riktigt smör, det är ju bara så. Ett fett som nästan passar överallt och till allt. Nästan. Dessutom vet man vad smör är och slipper vara misstänksam.

Nu ligger det ett par paket Milda Eko i kylskåpet, dels för att det var bra för pris och att det fanns en kupong (ja, ni läste rätt ;)) och att det är en ny produkt att ha på smörgåsen.

Fetthalten är 60% och bredbarheten direkt ur kylskåpet helt optimal, det enda är att jag hade velat haft "smöret" något mer salt... Men så är salt ett otyg, men gott!
Smaken är bra, färgen som den brukar och det ordinarie priset för högt för en barnfamilj - riktigt smör bara några kronor dyrare per kilo.

Frågan är, kommer Milda Eko få en bra plats i kyldisken? Då har detta smörgåsmargarin en chans bland de Lätta och mer Lagom produkter.
Hamnar nya Milda Eko lite vid sidan om som ofta nya, lite dyrare och ekologiska produkter gör så kommer det behövas massor av marknadsföring från Unilevers sida.

250 g är i minsta laget, vore det inte mer miljöriktigt med en bytta på säg 400 g? Det kanske är så enkelt att man har vant sig vid dessa stora 400-600 g förpackningar med åren? Den här plutten ligger i handen som en fågelunge i storlek.

Summering: Tummen upp för tänket, tummen ner för priset.

Inga kommentarer: