tisdag 16 juni 2009

Sugen eller desperat? Tack Johan!

Ibland blir det så där ni vet, pupillerna vidgas och blodet rusar till – man kan helt enkelt inte hejda sig..

Ett inlägg på Mat Geek (läs min kommentar där) om jakten på det perfekta frukostbrödet + att jag aldrig av någon anledning aldrig provat dinkelmjöl i mina försök att baka bättre och godare frukostfrallor ledde helt enkelt till följande.

Glass_o_Mjöl

Två paket glass som camouflage så dom på affären inte tror man är hembrännare hembagare eller nått ;)

Nu ligger hallonglassen i magen och här ska bakas! Hej då!

2 kommentarer:

Molly sa...

hoppas att du gillar dinkelbrödet som du bakar :) personligen tycker jag att bröd bakat på dinkel blir luftigt och gott :) ha en fortsatt bra dag :)

Kari Receptomaten sa...

Tack, ja det ska bli men ivrig som jag blev missade jag att det skulle vara vetesur i Johans deg.. Så den står nu och surnar till. Rapport kommer!