fredag 5 juni 2009

Tomater till fyndpris!Dagens fynd: Riktigt goda, fasta och fina. Bara 9.50 kilot! Tomaterna kommer från Holland, men jag hade inte tänkt att snacka med dom.. *haha*

Jag trodde inte mina ögon, i princip alla jag mötte på affären hade tomater i handen eller i kundvagnen.
Jag går nästan alltid fel väg i butiken och möter de andra kunderna i en motström och nyfiket kikar jag vad dom handlat. Man skulle kunna kalla mig för smygtittare fast jag är nog mest informationsbenägen ;) Nyfiken på svenska.

Tomater är gott, det första jag tänkte på är att koka stora mängder tomatsås och frysa in så man har året ut. Fyllda tomater är också en favorit och där blir just inkråmet av tomaten just tomatsås. Två tomaträtter på en smäll.

Vad finns det mer för gott med tomater? Ge mig förslag!

Min mormor lärde mig äta tomater på sitt sätt, skivade tomater med lite socker på. På surdegbröd så klart(!) - himmelriket för smaklökarna. Try it you might like it.. ;)

Inga kommentarer: