torsdag 25 juni 2009

Varför smakar Krav bananer godare?

BananerKrav

Fråga som jag tänkt på, varför smakar Krav märkta bananer godare än vanliga?
Sen så finns det dom som inte kan äta vanlig bananer för då blir det knas i magen på folk – skröna eller?

3 kommentarer:

Monica sa...

Först vill jag bara säga att du har en väldigt bra blogg. Mycket bra läsning om det som är så viktigt....vår mat. Håller just nu på att läsa "Hemliga kocken" och ja vad säger man..........man säger inget utan börjar agera. På tal om bananer så är nog en viktig aspekt att bananerna är världens mest besprutade gröda. Så äter man inte KRAV bananeer får man i sig en del sköna ämnen. Tänk bara vad som fastnar på händerna när du hållt i en besprutad banan. Nää har man en gång slutat med besprutade bananer så går man inte tillbaka.
Hälsningar från en ny läsare av din blogg/ Monica

Kari Receptomaten sa...

Tack Monica! *lite röd om kinderna*

Välkommen att följa, kommentera och tycka! Nu ska jag tjuvkika på din blogg!

Rebecca sa...

Min tunga börjar klia när jag äter icke-ekologiska bananer, men ekologiska kan jag vräka i mig utan känningar. Då börjar man verkligen undra vad de sprutar, de där rackarna...