onsdag 8 juli 2009

Fiskbullar – när åt du det senast?

Som liten plutt fick jag aldrig fiskbullar av mamma och pappa, inte ens i husvagnen som enkel mat.
Det kanske är just därför jag törs prova denna anrättning som vuxen?

Fiskbullar Abbas fiskbullar i hummersås, massor av dill, tyvärr torkad men ändå, en laddning gott ris under och tomater som lite tuggmotstånd mättade min rätt trasiga mage igår. Det var riktigt gott faktiskt!

Min direkta tanke blev – det här måste man ju kunna laga själv!?
Gäddorna står i vassen och står på kö att bli uppfiskade och just gädda är en fisk som jag annars ratar... Undrar om det skulle gå att få ihop egna hemlagade fiskbullar på dessa sjöodjur?

Tips någon?

3 kommentarer:

KarinW sa...

Jag älskar fiskbullar fast jag vill ha en sås med lite tomat och dill. Trevlig blogg du har jag tittar snart in igen!

Lucy sa...

Fiskbullar är smarrigt! Det var jättelänge sedan jag åt det men om man vill ha riktigt goda köpefiskbullar ska man köpa frysta (hoppas de finns kvar fortfarande... Findus hade förut). Kokt potatis och en fin currysås till dem är supergott!

Kari Receptomaten sa...

Karin W - Tack! :-D

--

Lucy - bra tips, ska kolla!! *mums*