
Den vanliga – klockren i köket till allt från sill till kladdkaka.
Högsta betyg!
Den ekologiska – som den vanliga fast lite dyrare. Lite mildare syra, fast bara kanske.
Den grekiska – syrlig och fräsch, perfekt till tzatziki och grillat. Passar ej som ersättning till gräddfil till sillen dock.
Light. Vattnig. Geléig konsistens. Passar ej i mitt kök.
Tack, men nej tack.
Dessa fyra matyoghurtar från Lindahlsmejeri är fria från E 407 och håller riktigt länge i kylskåpet.
Jag sparade en halv hink av den vanliga turkiska yoghurten i fem(!) veckor på kallaste stället i kylskåpet utan minsta problem innan testet blev uppätet. Wow – eller hur?
3 kommentarer:
Håller helt klart på den turkiska vanliga jag med :) funkar till nästan allt... speciellt sill.
Synd bara att deras "turkiska" yoghurt är från Tyskland... Känns ju jätte-autentiskt.
Men... Jag var bergis på att den är svensk... *lite besviken*
Skicka en kommentar