torsdag 24 september 2009

Kaffe under press - Pressiado

Choklad. Det smakar gott med en mjuk men fyllig ton av choklad när jag smakar Pressiado. Nu vill jag inte påstå att jag är en kaffesmakare av rang men visst är det skillnad på kaffe och kaffe. Stor skillnad mot mitt standardkaffe som är Coop X-tra kok..(!) 

Mina föräldrar dricker nästan alltid samma kaffe, det köps hem rätt många när det är bra pris och på den vägen är det. Frågan är om jag ska byta ut innehållet i smyg mot detta?
Practical joke/testing så att säga ;)

PressiadoJag har kört kaffet i presskanna och perkolator med fint resultat, kanske att perkolatorn ger ett något starkare kaffe?
Självklart njuter jag kaffet med en sked socker och lite mjölk, finns det en kaka i närheten är lyckan dubbel..!

Är det nu man ska säga “tack för kaffet” och be om påtår?

Inga kommentarer: