Arla / Kelda lanserar två nyheter, Mediterranean Tomato som är en värm upp och ät-på-en-gång-soppa.
Något säger mig att denna soppa kommer sitta fint i helgens termos, på en stubbe med en bit grekiskt :)
Nyhet nr två från Kelda – pastasås Four Cheeses.. En av ostarna skrämmer mig, ty jag jag aldrig lärt mig äta varm blåmögelost.. Ja det är lite pinsamt för resten av världen verkar ju älska det. Eller?
Parmesan, mozzarella, cheddar & blåmögel – hela 4,5%.
Bra sak med dessa nyheter är att de är E 407 och glutamatfria!
2 kommentarer:
Då är jag pinsam med dig, har alltid haft och har fortfarande väldigt svårt för blåmögel...både kall och varm:)
Jag tänker be mamma recensera den. Hon ÄÄÄLSKAR ostsås med blåmögelost, allra helst till färsk tortellini.
Skicka en kommentar