onsdag 28 oktober 2009

Klassiker på tallriken - Köttfärssås

Barnens favorit – det brukar vi skylla på :) Köttfärssås är gott och enkelt, har man tid att koka köttfärssås på “riktigt” så tjänar smakerna smått himmelska höjder!

KöttfärssåsDet bästa med att koka en rejäl laddning är att det blir matlådor och rentav middag ännu en dag. Då är det snabb mat och bonusmat på samma gång!

Recept på köttfärssås finns det i massor, vill ni veta hur jag gör min? Då vill jag veta hur ni gör er :)
Skriv en kortfattat en kommentar eller lägg in en länk, tack på förhand!

--

Edit: Mitt recept finns här.

2 kommentarer:

Kryddburken sa...

Knusslig du ska va då för att man ska få veta da! Jaja, här kommer min variant! Långkok & egen buljong för de första, koka upp buljong o tomatsås o kryddor FÖRST, sen i med färsen, och det ska va grovriven rotselleri i också, det är ett måste! Om du inte provat innan så gör de! Hmm... Mer då, koka länge, smaka av OFTA, tänk på pizza när du kryddar! :-) SÅ! Kan jag få ditt recept nu då??

Anna sa...

Visar du din så visar jag min, eller? Här är min iallafall.

http://wp.me/ptze9-5e