Bilden visar 131 g färska rensare trattkantareller.
16 timmar på pappskiva i torkskåp med 30-40ºC har förvandlat svampen till…
15-16g torkad delikatess. Äntligen kommer torkskåpet till nytta ;)
Fina bilder. Blir riktigt sugen på att ge mig ut i skogen på jakt efter dessa välkamouflerade svampar.
Tack för din kommentar Sofia! Jag har så det räcker åt dig med, bara säg till :)/Karips. bilderna är tagna med mobilen ;)
nu har jag hittat egna som ligger på tork, är så nöjd!att fånga stämning, komposition och färg är viktigare än kameran, eller hur?
Grattis! Hoppas du fick ihop tillräckligt!Blir det kris så är det bara att komma förbi hämta här :)
Hm! Du har aldrig funderat på att dela alla stora? JAG vet vart småsniglar och tvestjärtar brukar övervintra ;)
Lena: Hemlis, vi behöver alla proteiner ;)Jo, de stora delas på längden och trattisarna mindre än en femkrona går hela, med eller utan extra tillskott..
Skicka en kommentar
6 kommentarer:
Fina bilder. Blir riktigt sugen på att ge mig ut i skogen på jakt efter dessa välkamouflerade svampar.
Tack för din kommentar Sofia!
Jag har så det räcker åt dig med, bara säg till :)
/Kari
ps. bilderna är tagna med mobilen ;)
nu har jag hittat egna som ligger på tork, är så nöjd!
att fånga stämning, komposition och färg är viktigare än kameran, eller hur?
Grattis! Hoppas du fick ihop tillräckligt!
Blir det kris så är det bara att komma förbi hämta här :)
Hm! Du har aldrig funderat på att dela alla stora? JAG vet vart småsniglar och tvestjärtar brukar övervintra ;)
Lena: Hemlis, vi behöver alla proteiner ;)
Jo, de stora delas på längden och trattisarna mindre än en femkrona går hela, med eller utan extra tillskott..
Skicka en kommentar