torsdag 5 november 2009

Heinz 140 år! Det firar vi med organiska vita bönor!

Hur firar en 140-åring? Förmodligen inte alls ;) men som varumärket det flesta av oss har i kylskåpet firar man med nya produkter!

Klassiker med ekologiska bönor ser nu dagen ljus – jag lovar att återkomma med smakrapport snarast.
Nästa nyhet från Heinz är en burk med vita bönor där man extra noggrant har tänkt på salt och socker. Det är bra. Smakrapport kommer.

Hur äter ni era vita bönor? På älgpasset direkt ur burk? Till ugnsstekt korv som i skolan? Berätta, jag är nyfiken! 
Själv gillar jag bönorna som tillbehör till potatis, stekt fläsk och stekt ägg. Rent av som frukost men det är länge sedan nu..  

3 kommentarer:

Kryddburken sa...

Vilken nostalgi! Ja bönor i tomatsås har jag ätit många gånger ute på fjället över ett gasolkök och plastsked! Gott... Njae, men kul! ;-)

Mikaela Mars sa...

Jag kör ibland i chiliconcarne, fulvarianten som man fick i bamba förr kan absolut vara schysst vardagsmat och kräver sina vita bönor. Eko - ja tack! :)

Trevligt att ses idag förresten, hoppas det blev lite fina bilder!

William sa...

I en engelsk frukost så klart. Äggröra, smörstekta champinjoner, ugnsbakade tomater, några köttiga korvar och en skiva rostat bröd.