Lägg till salt, peppar och kanske köttfärs så är detta både en god snabb lunch eller middag.
Nyheten Cornetti Rigati från Barilla är en fullkorspasta med fin spänst.
Jag kokade pastan direkt i en enkel köttfärssås som puttrat ihop.
I med pastan, 1½ L kokande vatten och lät det hela gå 7-8 minuter.
Snabb mat en vardagskväll. Barnen åt som aldrig förr. Knappt så det blev någon lunchlåda – det tar jag som högsta betyg.
4 kommentarer:
Jag blir lite överraskad att du köper en mystisk burk,du som är så noga att det ska vara hemlagat.Jag undviker burkar med mystiskt innehåll typ Ö&B.
Hej Anonym & tack för din kommentar!
Nyfiken, "mystisk burk"? Vilken tänker du på? Mutti burken här ovan?
Hej
Vad är Mutti Polpa?
Trevlig blogg!
/Lena
Tack Lena!
Det är krossade tomater helt enkelt. Steget över de billiga, tex Coop & Ica's egna varumärken.
Skicka en kommentar