måndag 28 december 2009

Best of meatless monday 2009 – Green n´Lean

Meatless monday, den köttfria starten på en ny vecka har blivit lite av en trend även i Sverige. Det är så rätt och lätt att ta sig ann en ny vana – dessutom riktigt enkelt om man vill!

2009_Best_Meatless Recept o Maten utser till godaste och mest snabblagade vegetariska rätt – rödbetsbollarna från Green n´Lean till vinnaren i denna kategori år 2009.

Motivering: Vackra, tilltalande, enkla, snabba och mycket välsmakande. Ett smart alternativ till den hungriga och nyfikna.

Nu hoppas vi alla att året 2010 blir startskottet för fler spännande, goda och enkla vegetariska produkter. Detta samtidigt som fler av oss vanliga människor inser att vegetariskt och klimatsmart inte alls behöver vara tråkigt utan tvärt om riktigt kul!

--

Läs här om tidigare testade produkter från Green n´ Lean.

3 kommentarer:

Lisa sa...

Vi ska också köra Meatless Monday, men allt blir juså mycket godare med bacon! ;-)

Lena sa...

Fast jag har himla svårt för färdigrätter. Jag brukar inte ens stanna till i butiken där de finns. Får kanske tänka om någon gång.

John sa...

Vad lustigt! Jag har aldrig hört talas om begreppet meatless monday men icke desto mindre har jag haft som tradition att äta pasta med pesto just på måndagar. Men så här känns det ju nästan ännu trevligare att följa och att ta fram vegetariska recept.