tisdag 15 december 2009

Rostbiff med error (med uppdatering)

Tråkigt. Det är det enda jag vill säga om ett stycke rostbiff från Ridderheims.

LS_Rostbiff Det tråkiga lite kort: Rostbiffen är för salt och stark. Köttet illa torrt. Något måste ha blivit knas vid tillverkningen. Jag har skickat ett mail (em, 8:e Dec) till den representant som Ridderheims använder men inte fått något svar.. Läs nedan!

Jag vet att Jokkmokks Korv som gör denna rostbiff kan så mycket bättre – bara synd att något gick fel. Tråkigt.
Gör om, gör rätt – så smakar vi igen :)

--

Svar från Ridderheims representant:

“Hej!
Ledsen att jag dröjt med svar. Nu har jag iaf gjort lite research och
tydligen är det tyvärr så att produktproverna som skickades ut delade
i mindre bitar och för hårt grillad, vilket inte gör rostbiffen
rättvisa. Det upptäcktes tyvärr inte förrän proverna gått ut, något vi
på Ridderheims beklagar. Den som säljs i butik är grillad i större
bit, och mycket saftigare.”

Misstanken bekräftad. Nu går vi vidare och stänger ärendet.

3 kommentarer:

Kryddburken sa...

Bara lugn, du kommer få svar! Ridderheims brukar vara noga med att följa upp oss matbloggare! Jag har inte öppnat en enda förppackning av senaste leveransen med kött, tänkte spara det till nyår! Men rostbiff som är min favorit hade varit kul om den uppbringade mina höga förväntingar, men det verkar ju inte så vad jag läst mig till hitills! :/ Lite synd!

Kryddburken sa...

Bara lugn, du kommer få svar! Ridderheims brukar vara noga med att följa upp oss matbloggare! Jag har inte öppnat en enda förppackning av senaste leveransen med kött, tänkte spara det till nyår! Men rostbiff som är min favorit hade varit kul om den uppbringade mina höga förväntingar, men det verkar ju inte så vad jag läst mig till hitills! :/ Lite synd!

Karin sa...

Hos oss blir det tummen upp för rostbiffen. Ikväll bjöd vi in några vänner och serverade en buffé med delikatesserna. Jag upptäckte nämligen att "Bäst före datum" går ut redan nu på lördag och då hade det varit korkat att spara dem till jul eller nyår.