Okomplicerad mat som hempizza är ett bra sätt att trolla bort matrester på utan att det känns mindre lyxigt.
Det blir pizza rätt ofta hemma hos oss och det betyder också att det finns tid för experiment varje gång. Det som denna gång gjorde pricken över var att kanterna penslades med olivolja, inte märkvärdigt med riktigt trevligt. Bara konstigt att jag inte kommit tänka på det innan.. Nästan pinsamt!
Pizzan blev helt vegetarisk med resterna från quornfärsåsen, snabblagad tomatsås på tomatpuré (ur frysen) som fick fräsa i olivolja och en ny pizzakrydda.. Rödlök, tomater, en skvätt Chipotle Tabasco och riven ost som topping.
Högsta betyg!
4 kommentarer:
Den pizzan lät ju hur god som helst! Vad hade du för ost på? Har köpt en ny pizzakrydda på NK Saluhall, en amerikansk variant med en kock på som jag inte minns namnet på för tillfället. Den är rätt het. Får bli en av maträtterna på nästa veckas meny - hemlagad pizza.
(brukar ha färsk basilika på pizza jag gör själv. Mycket smakrikt och gott)
Färdigriven kryddad, från veckans extrapris på Vi butiken som till förvåning var en äkta ost med rätt egenskaper :) Annars är ju de billiga färdigrivna ostarna bara olja och medel..
Kryddan, kan det vara Tony Chachere's? Den burken är det en kock på vet jag..
Duktig du är som planerar hela veckans mat!
Det ser ju faktiskt riktigt gott ut!
Hempizza er absolutt det beste og denne ser veldig god ut!
Skicka en kommentar