fredag 1 januari 2010

Rökt älghjärta – rätt in i hjärtat!

Svårt gott. Himmelskt gott faktiskt. Öl & nubbe till.

Rökt_Älghjärta

Pappa bjöd på rökt älghjärta som han rökte själv för en vecka sedan. Renhjärta är gott men det här är snäppet över, större och med en fin textur.
Perfekt rökt och saltat. 5 av 5 möjliga i betyg. Vill ha mera.

3 kommentarer:

Lena sa...

Åh! Det här inlägget ska jag INTE visa min sambo!!!
Han älskar (dreglar av bara tanken på) rökt älghjärta! Vi hittade ett på nätet i höstas, efter flera års letande, men det var för hårt rökt. Besvikelsen låg tung över hemmet ett bra tag. Lycko dig!

Och god fortsättning! :)

Kryddburken sa...

Hej på er! Har ni överlevt nyårsfirandet? Hoppas allt är toppen med er, och god fortsättning! Och framförallt ett gott nytt matbloggar-år har vi ju framför oss!

Anonym sa...

Man blir hungrig av att läsa din blogg! :) Och rökt älghjärta tror jag fasen aldrig att jag smakat... får bli ändring på det, tror jag. Får försöka hitta ett sätt.