Segerns sötma & tokglädje, Gustav Trägårdh blev vinnaren av Årets Kock 2010 i Globen idag. Två rätter till juryns smaklökar:

Soppa på lättrimmad torsk med rotfrukter bräserade i brynt smör med citron, lantägg i frasig Svecia, kryddgrönt samt pepparrotsbuljong och blomkål.

Svensk renkalv; urbenad, rosastekt samt långkokt vinägerglacerad tunga serveras med frasig getkvarg, gräddkokt jordärtskocka, persilja och pärllök samt buljong på rostad rosenkål och sirap.
--
Här
recept och råvarukorg på Gustavs mat!
Fler bilder från dagen på Globen finns här:
Kivakuva
4 kommentarer:
Suck! Hade så gärna ...
Hoppas du hade riktigt trevligt!
Fick du god mat?
Såg din kommentar på mitt inlägg, jag hoppas du förstår att jag aldrig påstått att jag tagit bilden själv, precis som det står längtst ner i inlägget så är bilden lånad av GP.
Hej Receptomaten! Tack för de fina bilderna från Årets Kock. Roligt att se om man inte var närvarande. Trevlig helg, Anna
Lena: Japp!
--
Martina: Så slarvigt av mig, jag ber om ursäkt.
Kanske du skulle skriva den texten direkt under bilden för att öka tydligheten?
Tack för att du rättade mig.
--
Anna: Tack! Tack & det samma!
Skicka en kommentar