torsdag 28 januari 2010

Vinnarmaten av Gustav Trägårdh – Årets Kock 2010 (uppdaterad)

Gustav_Trägårdh
Segerns sötma & tokglädje, Gustav Trägårdh blev vinnaren av Årets Kock 2010 i Globen idag. Två rätter till juryns smaklökar:
Gustav_Trägårdh_SoppaSoppa på lättrimmad torsk med rotfrukter bräserade i brynt smör med citron, lantägg i frasig Svecia, kryddgrönt samt pepparrotsbuljong och blomkål.
Gustav_Trägårdh_RenSvensk renkalv; urbenad, rosastekt samt långkokt vinägerglacerad tunga serveras med frasig getkvarg, gräddkokt jordärtskocka, persilja och pärllök samt buljong på rostad rosenkål och sirap.
--

Här recept och råvarukorg på Gustavs mat!
Fler bilder från dagen på Globen finns här: Kivakuva

4 kommentarer:

Lena sa...

Suck! Hade så gärna ...
Hoppas du hade riktigt trevligt!
Fick du god mat?

Martina sa...

Såg din kommentar på mitt inlägg, jag hoppas du förstår att jag aldrig påstått att jag tagit bilden själv, precis som det står längtst ner i inlägget så är bilden lånad av GP.

Anna B sa...

Hej Receptomaten! Tack för de fina bilderna från Årets Kock. Roligt att se om man inte var närvarande. Trevlig helg, Anna

Anonym sa...

Lena: Japp!

--

Martina: Så slarvigt av mig, jag ber om ursäkt.
Kanske du skulle skriva den texten direkt under bilden för att öka tydligheten?
Tack för att du rättade mig.

--

Anna: Tack! Tack & det samma!