fredag 12 februari 2010

Anja Pärsons mellanmål – nötter och bär som godis!

Kexchoklad eller nötblandning som mellanmål? Fredagsmys och lördagsgodis? Nötter är nyttigt och gott – eller hur?

Anja_Pärson Naturgodis i alla former är en favorit ute på fisketuren och på skogsrundan med kameran runt halsen. Nu fick Risentas nya blandningar som Anja Pärson blandat följa med.

Den gröna påsen, norrskensnötter, innehåller en lättsaltad blandning av nötter och är spontant favoriten i testpanelen.
Rosaröda tranbärstankar innehåller nötblandning med torkade bitar av tranbär och äpple. Något fler tranbär hade varit gott eller ja, hela påsen tog slut rätt snabbt.. ;)
Blåa skogsbärslyckan innehåller förutom nötter, pumpakärnor, lingon och blåbär, generöst dessutom! Barnen gillade denna extra mycket!

Lite kuriosa här om hur cashewnötter “kommer till”. Iallafall hade jag ingen aning om detta.. Tack Helena för berättelsen!

Summering: Gillar du nötter och torkade bär och behöver ett vettigt energitillskott då och då så är detta en bra väg att gå. Som fredagsmys och lördagsgodis passar norrskensnötterna särskilt bra. 

1 kommentar:

Lena sa...

Oj! Nu förstår man varför de små läckerheterna är dyra! Och säkert hade de varit dyrare om nötknackarna fått riktigt lön! Nu vet jag ju inte men man kan ju ana!
Sådana små mellanmålspåsar brukar vara smaksens!