fredag 19 mars 2010

Kakmonstret har varit här.. Det handlar om “ballkladd”


Man skulle kunna säga att Ballerina kladdkaka väldigt snabbt blev “Ballerina sociala mediakaka” -  det var någon som tidigt taggade ochBallerina kladdkaka förkortade kakan till “ballkladd”. Sen spreds en pressrelease där vi kunde läsa att vi är duktiga på att äta Ballerina - vi petar i oss sex Ballerina i sekunden. Häftigt eller otäckt, välj själv :)

Hur som, chokladsvaga själar mitt i värsta vintern i modern historia (nåja) måste få något att samlas kring, nämligen fikabordet. Här skall det analyseras kex!

Här är resultatet från RECEPT o MATEN - vi har doppat i vetenskapens namn. Godast till ytterst tveksam:

  1. Iskall mjölk, 3%
  2. Kaffe med mjölk och socker
  3. Saft, hemkokt med vinbär & rabarber
  4. Te, Lipton med socker
  5. Te, grönt utan socker
  6. Coca-Cola, original
  7. Yoghurt, sötad
  8. Rötjut, okänd druva

Japp, så gick det och kul var det! Jo, en liten detalj till - det går bra att äta Ballerina kladdkaka helt naturell också :)

4 kommentarer:

Katja sa...

Jag fattar inte alls grejen med ballkladd. Tycker det smakar som ett ordinärt kex med chokladsmak....

Johanna sa...

En alternativ hashtag som skapades var #ballekladd. Ballkladd eller ballekladd... gott är det i vilket fall som helst.

Lena sa...

Du är rolig du! :D
Att det inte funkar att doppa i rödtjut gör att jag avstår! Allt som funkar med rödtjut e ok och resten kan man leva utan!!!
;)

Helena sa...

Har precis stoppat i mig mina första 3... Goda, visst... men inget speciellt... tacka vet jag originalet ;)