Man skulle kunna säga att Ballerina kladdkaka väldigt snabbt blev “Ballerina sociala mediakaka” - det var någon som tidigt taggade och förkortade kakan till “ballkladd”. Sen spreds en pressrelease där vi kunde läsa att vi är duktiga på att äta Ballerina - vi petar i oss sex Ballerina i sekunden. Häftigt eller otäckt, välj själv :)
Hur som, chokladsvaga själar mitt i värsta vintern i modern historia (nåja) måste få något att samlas kring, nämligen fikabordet. Här skall det analyseras kex!
Här är resultatet från RECEPT o MATEN - vi har doppat i vetenskapens namn. Godast till ytterst tveksam:
- Iskall mjölk, 3%
- Kaffe med mjölk och socker
- Saft, hemkokt med vinbär & rabarber
- Te, Lipton med socker
- Te, grönt utan socker
- Coca-Cola, original
- Yoghurt, sötad
- Rötjut, okänd druva
Japp, så gick det och kul var det! Jo, en liten detalj till - det går bra att äta Ballerina kladdkaka helt naturell också :)
4 kommentarer:
Jag fattar inte alls grejen med ballkladd. Tycker det smakar som ett ordinärt kex med chokladsmak....
En alternativ hashtag som skapades var #ballekladd. Ballkladd eller ballekladd... gott är det i vilket fall som helst.
Du är rolig du! :D
Att det inte funkar att doppa i rödtjut gör att jag avstår! Allt som funkar med rödtjut e ok och resten kan man leva utan!!!
;)
Har precis stoppat i mig mina första 3... Goda, visst... men inget speciellt... tacka vet jag originalet ;)
Skicka en kommentar