onsdag 10 mars 2010

Köpepizza är snuskpizza – Pizzerior testade

Samtidigt som jag inte blir förvånad blir nyheten om att pizzeriorna är riktiga snuskhål en ännu högre barriär, min ursäkt till att undvika färdiglagat på restaurang ännu bättre.
Pizzasnusk
Gissar att veckans nummer av lokaltidningen Mitt i Haninge inte ligger framme på pizzahaken här på byn…


Södertörns miljö och hälsoskyddsombud har kontrollerat 39 pizzerior och bara tre klarade sig helt utan anmärkningar. Bara tre!! Skrämmande!
Sämsta betyget gick till en ännu okänd pizzeria med 22 nedslag av 38 kontrollpunkter.
Ska man våga pizza äta ska man till Pizzeria Håga åka! Vill du veta var exakt – klicka här.

2 kommentarer:

Minna sa...

Inte ett dugg förvånande faktiskt. Det är tur att de har en varm ugn som tar död på det mesta, annars skulle nog många fler bli sjuka av pizzorna..

Lena sa...

Varför är jag inte förvånad?
Säkert lika över hela landet!
Hemlagat (egna baciller) är bäst för man vet själv att man tvättat händerna innan man "degar"!