onsdag 17 mars 2010

Länkkärlek – del 4

Nu är mitten av mars månad passerad och våren är här på riktigt. Solglasögonen är putsade, det som gömts i snön börjar dofta som det skall och min cykel längtar ut som aldrig förr.
Här kommer månadens länkkärlek - ett par bra grejer på nätet som är väl värda ett besök!

  • Om du läser detta via RSS måste jag tipsa om att RECEPT o MATEN har fått en helt ny design - klicka in och kika!
  • Food Trend Blog Week är i full gång - här samlas amatörer och proffs och tänker till om framtidens delikatesser ur olika synvinklar. Mitt bidrag handlar om hur silver blir till guld - om ett matminne. Alla är välkomna att delta i projektet!
  • Scan har tagit fram en köttskola - skivat kött handlar det om lagom till grillsäsongen. Bra läsning!
  • Almamater-Lena skriver om lyckopiller i form av potatis. Visst är potatis gott och nu fantastiskt också? Missa heller inte Lenas lilla pajdegsskola som visar knepen!
  • På bloggen Mat och Politik får vi lära oss i detalj och på ett mer veteskapligt sätt om saltning, torkning av kött och korvtillverkning - underbart för oss matwannabes som vill lära.
  • Louise på KfS irriterar och tänker högt - här ligger SVT’s Plus & Sverker i lä. Inte bara ris dock!
  • Matimportören Fontana har en ny jättefin sajt - snyggt jobbat! Här finns massor med inspiration - medelhavsmat!

Fontana

  • Till sist men inte minst, senaste gästbloggare: Mer grekiskt, Lina bjuder på Fassoulada!

--

Tidigare kärleksfulla avsnitt:

2 kommentarer:

Lena sa...

Nu rodnar jag ändå till tårna!
:)

Max sa...

Jag med! :)