fredag 19 mars 2010

Mauro & Pluras kök - halvnaket, cigg & mat i tv-rutan

Det har varit mycket om Plura i media nu på sista tiden. Kanske inte så mycket mat men mer kokain.. Pluras snedsteg blir nog lyftet för programmet där Mauro Scocco och Plura Jonsson lagar mat på TV8.

Plura i köket

Själv har jag inte sett Mauro & Pluras kök ännu och hade nog inte göra det heller men nu är jag mer nyfiken. Hur går det egentligen till i köket? Cigaretter, bara överkroppar och mat är en spännande kombo - eller inte.  

3 kommentarer:

Oskar sa...

Jag har bara sett avsnittet med Winnerbäck, men jag tyckte det var helt lysande! Så jäkla avslappnat utan att vara konstlat eller sökt.

Maten är det inget speciellt med direkt och den är alldeles lagom mycket i fokus. Men kärleken till mat finns där och mysfaktorn är skyhög.

Ta en titt, du kommer inte bli besviken.

mskanman sa...

Mauro och Pluras kök kommer att hänvisas till som klassisk mat-TV långt in i framtiden. Men matprogram, jag skulle säga mat och musikprogram, är man intresserad av mat och musik och dessutom i en ålder där man kan relatera till Ratata och Eldkvarn, ja då är det så bang on target att det är en ljudbang.

Och det där med kokainet, det är ju old news.

Lena sa...

Jag gillar både programmet och de två grabbsen och deras mat! Har dock lite svårt att gilla när Pluras mage hänger ner i salladen. Va nästan naken hela du om du vill men ha förkläde!