lördag 13 mars 2010

Surdegsknäckebröd – vinnaren över allt hårt bröd!

Knäckebröd och rökt fisk är en ovanligt bra smakkombination, riktigt smör och lite grönsaker där till och vips har du en komplett tallrik som tål att skådas!

Tallrik med rökt fisk

Fisken på bilden är, hör och häpna, rökt hajmal som min pappa experimentrökt. En riktigt lyckad rökning av en annars udda fisk vi numera möter i varenda butik. Ja, min pappa är lika nyfiken som jag när det gäller matnyheter, fast jag hade nog aldrig köpt hajmal just…

Knäckebröd surdeg

Knäckebröd med surdeg låter inte så märkvärdigt och innovativt på något sätt men jisses vilket härligt knäcke! Fäbodknäcke är ett lyxigt och ytterst delikat bröd som måste upptäckas av fler knäckebrödsentusiaster!
Det här är det godaste knäckebröd jag någonsin smakat.

4 kommentarer:

Lollo sa...

Vart har du köpt det knäckebrödet??? Måste provas :) /Lollo

Anonym sa...

Lollo: Fäbodknäcke ska finns där du annars köper Leksandsbröd.
Lägg in en kommentar om du inte hittar så ska jag försöka hjälpa dig vidare i jakten :)

Mian sa...

Jag har också letat efter detta knäckebröd - låter smaskigt!

Christina, Sweden sa...

låter klart spännande, måste prövas när det hittas i butik. Rökt hajmal måste vara mycket bra. Det är en favoritfisk här, håller ihop oavsett vad man gör med den (nästan) och smakar gott

christina