måndag 26 april 2010

Din matkasse är billigast på Lidl - undersökning av matpriser

Matpriser. Hur tänker du när du handlar? Kanske borde fler av oss försöka visa mer intresse och våga bryta våra inköpsmönster? Det finns stora pengar att spara.

Matkassen

Nya Sjöstadsbladet jämför matpriser och visar på stora skillnader, uppåt 500 kr mer får man betala på Konsum. Undersökningen visar att Lidl ger mest mat per krona. Läs och begrunda - här ligger det minst sagt en hund begraven..

Grattis Lidl! Fortsätt så här och gör nytta för oss konsumenter!   

6 kommentarer:

Mums & Prylar sa...

Lidl är säkert billiga och bra men vi älskar vårt Konsum - Coop nära heter det väl egentligen - där vi bor. Vi älskar att de alltid har fairtrade-bananer och en jättetsor fartrade-hylla och att de går ut på lagret och hämtar pepparkakshus-byggsatser fyra gånger när den vi köpt har gått sönder. Vi älskar att kassörskan säger att de små Toblerone smakar mycket bättre än de stora när vi köper små till lördagsgodis. Vi älskar att det alltid är öppet och att man kan träffa på folk i pyjamas och tofflor där på söndagsmornarna, och att man kan få vara med om att rånförsök avbryts av civilklädda poliser som tittat in för att köpa risifrutti. Så det så!

Anonym sa...

Oj, det låter som ett extra mysigt och spännande Coop Nära ni har :)

Monica sa...

Lidl är billiga men mycket sk-t där... Min favorit är City Gross. Där kanske inte är billigast men man hittar äkta vara utan att lusläsa!

Anonym sa...

Skrattar åt prisjämförelsen... Den verkar vara helt uppåt väggarna! Hur många är det som verkligen kollat den, vara för vara?

Lena sa...

Man får ju ibland välja kvalité framför pris men det är bra med jämförelser!
Själv är jag otrogen varje vecka! Jag handlar stapelvaror på Willys varje månad och går annars dit det jag behöver per vecka är billigast alt. bäst.
Falukorven hämtas alltid hos Lidl!
ICA Supermarket är närbutiken som gör bra ifrån sig.

Karin sa...

Jag handlar på Lidl och gud vad jag måste hålla på och läsa på förpackningarna. Det är delvis härdade fetter eller LFCF i många av varorna....