fredag 28 maj 2010

Fredag och #Bloggkärlek - Låt inte en tråkig rubrik lura dig, det här är guldläsning!

Sökmotorkonsult Magnus Bråth som driver sajten och bloggen Nakna Sanningen och har initierat bloggkärleksveckan. Håll i er nu – nu åker vi!
BloggkärlekTre personer som jag träffat på riktigt, irl, får sig en rejäl släng av bloggkärlek idag fredag. För att det inte ska bli frågor om ordningen i listan börjar jag med yngsta först :)
 • Hon är en av dem som gjorde så att jag började med Recept o Maten, en mentor, ett bollplank och en stor källa för inspiration. Hon älskar choklad, har uppfunnit en ny sorts glass och lagar mat i min smak. Bloggen heter Rebecca's Kitchen.
 • Bara för någon vecka sedan hände det, på ett lunchevent mitt i Stockholm fick jag äntligen säga hej till Anne som skriver om så mycket gott på Anne’s Food. Detta efter sisådär fyra års babbel på nätet om mat och säker annat.
 • Sist men inte minst - myten, mannen, webbentreprenören och den enda Stellan jag känner! Stellan bloggar på fler ställen än jag vet om så jag nämner bara en, nja okej, två då: Salt.se & Blogtrain.se - utöver detta ligger Stellan bakom nyhetstjänsten Foodwire och har ett finger eller två med i Skyltat.se.
    
Tidigare i bloggkärleksveckan; måndag och tisdag. 
Ännu tidigare inlägg om länkkärlek, hittar du här: Del 1, del 2, del 3, del 4. 

  3 kommentarer:

  Rebecca sa...

  Nu blir jag ju alldeles blödig. Tack för fina ord. Du är en stor inspirationskälla själv, och en fin vän. Kram!

  Kristoffer Nolgren sa...

  Bloggkärlek är helt klart en god gärning, jag tycker du ska låta världen veta hur god du är (och få lite gratis reklam för din grymma blog) ;) www.goda-garningar.se

  Kari Receptomaten sa...

  Som en god gärning låter jag din kommentar vara kvar - brukar inte publicera kommentarer reklam annars ;)