måndag 24 maj 2010

Tunn och timid - Arla kökets crème fraiche med parmesan och vitlök. #matnytt

Arla Köket Crème Fraiche Parmesan Vitlök

 

Arla Köket presenterar en lätt crème fraiche med parmesan och vitlök.
Fetthalt 14%.

Produkten testas på enklaste sätt utan smakstörande tillbehör, vi börjar med bara pasta och känner direkt att det inte smakar mycket. Mer salt, färskmalen svartpeppar, färsk vitlök rivs, basilikablad hackas och rörs i.
Något bättre men inget man längtar till igen. 

För att sammanfatta burkens innehåll: Grädde, vatten, 2% parmesan, 1% ostpulver av parmesan, vitlök och jästextrakt - så det vanliga utöver detta.

Betyg: En smakjägare av fem möjliga. Köpa igen? Nej.

1 kommentar:

Mums & prylar sa...

Faschinerande produkt. Hur svårt kan det vara att svänga ihop det där själv? Det var ju i princip det du fick göra, när man tänker på saken...