söndag 2 maj 2010

Vilken Cola är bäst för kolsyremaskiner som Sodastream och Aqvia?

Nu har vi haft våran läskmaskin eller kolsyremaskin i nästan ett halvår och är inne på den tredje patronen. Vi dricker nästan bara vatten med bubblor men ibland är det gott med någon smak. Cola eller hemkokt saft.

Bob-Sodastream-Cola-test En snabbrecension med efterlysning: Bob bubbel Cola - urk smakar den. Sodastream Cola - okej, inte mer. Bob’s cola är med vanligt socker och det gillar jag men som sagt den smakar inte alls bra. 
Sodastream’s cola är sötad med både socker och natriumcyklamat och acetatsulfam K. Den här colan tjänar på en kort lagring, om man blandar den ett par timmar innan och låter stå till sig blir den snäppet bättre faktiskt.

Efterlysningen består av en fråga, du som bubblar ditt vatten själv - har du hittat cola som är bra? Helst med socker men alla förslag är välkomna. Tipsa också gärna om andra dryckesessenser som är värda sitt namn!

1 kommentar:

lenaside sa...

Bästa colan till kolsyrevattnet är Funlight colan. Dock är den svår att få tag på. Enda stället hittills jag hittat den på är CityGross.
Köpte även deras Lime variant och den var inte alls lika god.