Grillad entrecôte är lyxigt och så enkelt, med rätt kryddor är steget till himmelriket inte långt borta för smakjägare som oss. Caj P’s har funnits i alla tider (känns det som) och är tidlöst och helt rätt, inga störande överraskningar som döljer det fina köttet.

Det är riktigt enkelt att lyckas med köttet, det enda tipset egentligen är att låta entrecoten ligga framme och temperera - grilla aldrig ett kallt kött. Väl på grillen finns där ingen tid att börja greja med annat, 2-3 minuter per sida och en kort vila på sidan av.
Smak, kvalitet och enkelhet ger utan tvekan fem smakjägare i betyg till detta välmarinerade bröllop mellan Scans entrecote och Caj p’s klassiska smaksättning!
Sommar, sol och lata dagar kräver ibland sin snabba mat. Det gör inget att det är enkelt, skapar lite mindre disk och står mer eller mindre standby i kyl eller frys.
Är du på jakt efter mer latmat? En samling är under uppbyggnad
här.
3 kommentarer:
Kaj P's original har varit en favorit i många år. En av de absolut bästa!
Å nu blev jag hungrig! E de försent me en nattmacka?
Ju oftare desto bättre, det är min övertygelse. Jämna timmar runt hela gygnet!
*Ler*
Skicka en kommentar