tisdag 15 juni 2010

Grilla entrecôte - bästa tänkbara #LATMAT i sommar

Grillad entrecôte är lyxigt och så enkelt, med rätt kryddor är steget till himmelriket inte långt borta för smakjägare som oss. Caj P’s har funnits i alla tider (känns det som) och är tidlöst och helt rätt, inga störande överraskningar som döljer det fina köttet.
Scan Grilla Entrecote Det är riktigt enkelt att lyckas med köttet, det enda tipset egentligen är att låta entrecoten ligga framme och temperera - grilla aldrig ett kallt kött. Väl på grillen finns där ingen tid att börja greja med annat, 2-3 minuter per sida och en kort vila på sidan av.
Smak, kvalitet och enkelhet ger utan tvekan fem smakjägare i betyg till detta välmarinerade bröllop mellan Scans entrecote och Caj p’s klassiska smaksättning! 

Scan Grilla Entrecote
Sommar, sol och lata dagar kräver ibland sin snabba mat. Det gör inget att det är enkelt, skapar lite mindre disk och står mer eller mindre standby i kyl eller frys.
Är du på jakt efter mer latmat? En samling är under uppbyggnad här.

3 kommentarer:

Alma Mater sa...

Kaj P's original har varit en favorit i många år. En av de absolut bästa!
Å nu blev jag hungrig! E de försent me en nattmacka?

Alma Mater sa...

Ju oftare desto bättre, det är min övertygelse. Jämna timmar runt hela gygnet!

Kari Receptomaten sa...

*Ler*