torsdag 3 juni 2010

Köp 4 och få något på köpet - men orkar du samla och greja? Alla EAN-kodsjunkies se hit!

Det är inte helt ovanligt och många gör det. Jag tror att många gör det för annars skulle det väl inte finnas? Men orkar vi samla, skicka in och få den där saken, eller har vi glömt bort det efter två askar?
Samla_fåSjälv satt jag i samlarfällan för några år sedan, kroniskt klippte jag ut alla EAN-koder på Marabou, Esterella och OLW - även om det inte var någon kampanj.. Sant. Vad fick jag för det? På ett par år (läs minst 5) fick jag ihop till två badlakan. Jippie. Som värsta FarmVille fast mer som scrapbooking med flottiga små lappar i olika små kuvert. Tjohoo..

Fast jag skulle ju gärna vilja ha en luftmadrass nu..

6 kommentarer:

matmorsan sa...

Hahaha! Känner igen mig. Det började väl innan blöjstreckkoderna, till och med. Man samlar och samlar och glömmer skicka in i tid. Men vi har ett Lambi-lamm efter allt toapapper vi lyckades göra av med. Nu för tiden löser jag knappt ens in rabattkuponger från alla klädaffärer som skickar ut sånt. Man blir lätt nojjig av det där samlandet, eller kanske ännu värre av rabattkupongerna. Till slut kan man inte köpa något till fullpris med gott samvete. Men vet du vad som är ännu värre, Kari? Alla bonuscheckar som man får efter att ha varit en bra kund på hälsokosten, på JC, på Intersport osv. De sitter hånfullt på anslagstavlan och glider ut ur datum. Ilandsproblem??

Kari Receptomaten sa...

Nickar instämmande och ler!

Magnus E sa...

Frugan klipper ut Lambi-koder när vi köper nytt dasspapper och hushållspapper och de får man en hel del saker för. Vi har fått en bra massa lamm i olika tappningar och utformningar senaste året nu. lambirewards.com FTW, det är den enda "samlar-grejen" jag tyckt lönar sig för skita behöver man alltid, köpa fiskpinnar eller chips känns inte lika livsnödvändigt alltid. ^^

Kari Receptomaten sa...

Är det nu jag ska föreslå lammstek? (Förlåt, kunde inte låta bli..) *lol*

Alma Mater sa...

Oj, oj, oj så många samlade koder som gått i soporna!
Och när man hittar sådana här erbjudanden i butiken inser man att man bara två dagar tidigare har kastat några förpackningar i soporna och inte har man lust att köpa 7 till!
Fast när ungarna var små fanns ett företag som hade hemleverans av blöjor där man kunde betala med blöj-streckkoder. Det var bra!

Fröken Dill sa...

Haha, precis så är det! Fast jag fick faktiskt en väldigt bra necessär en gång för några år sedan, efter att ha samlat etiketter från bubbelvattenflaskor. Numera försöker jag hålla mig ifrån EAN-kod-samlande. Hålla mig till den smala vägen och själv köpa necessärer, badlakan mm. Det är inte lätt, men det går.
Vet fröken Dill