Priset på färska räkor ligger enligt rapport jag fått på 248 kr/kg. Midsommaren är boven. Jaja, det gör egentligen inte så mycket för djupfrysta räkor är också gott eller skulle man säga en helt annan sak? Hur som, räkor i frysen är bra latmat - noll engagemang krävs. Nja, väldigt lite i alla fall.
En klassiker till middag, räkor, ost och paprika fyllda croissanter och ett glas vitt. Livet är lika enkelt som gott :)
4 kommentarer:
Och om man vill tillaga något av räkorna så går det utmärkt att sitta och skala dem framför fotbollsVM, det gjorde jag igår! Gäller bara att ha koll på att man lägger skal åt rätt håll och räkor åt rätt när det är spännande på plan...
Personligen föredrar jag frusna/tinade. De färska är oftast lite för salta och aningen torra. Bor ju inte direkt på västkusten, annars hade det varit en annan femma!
*ler* Fast det är ju bara tjejer som kan göra två saker samtidigt - mao inget för mig ;)
Precis, där sa du ordet - torra!
Skicka en kommentar