söndag 20 juni 2010

Räkor på tining. Räkor på tidning. #sakersomärlika #LATMAT #middag

Priset på färska räkor ligger enligt rapport jag fått på 248 kr/kg. Midsommaren är boven. Jaja, det gör egentligen inte så mycket för djupfrysta räkor är också gott eller skulle man säga en helt annan sak? Hur som, räkor i frysen är bra latmat - noll engagemang krävs. Nja, väldigt lite i alla fall.

Räkor

En klassiker till middag, räkor, ost och paprika fyllda croissanter och ett glas vitt. Livet är lika enkelt som gott :)

4 kommentarer:

Anni sa...

Och om man vill tillaga något av räkorna så går det utmärkt att sitta och skala dem framför fotbollsVM, det gjorde jag igår! Gäller bara att ha koll på att man lägger skal åt rätt håll och räkor åt rätt när det är spännande på plan...

Alma Mater sa...

Personligen föredrar jag frusna/tinade. De färska är oftast lite för salta och aningen torra. Bor ju inte direkt på västkusten, annars hade det varit en annan femma!

Kari Receptomaten sa...

*ler* Fast det är ju bara tjejer som kan göra två saker samtidigt - mao inget för mig ;)

Kari Receptomaten sa...

Precis, där sa du ordet - torra!