måndag 7 juni 2010

Vardagslyx på menyn - är du Årets Hemmakock 2010?

Vi som inte är proffs utan bara matglada behöver inte misströsta, nu är Tastelines årliga tävling Årets Hemmakock är igång!

Vem som helst som inte arbetar professionellt med mat kan skicka in en egenkomponerad meny och tävla om den prestigefulla titeln Årets Hemmakock 2010.

Temat för årets tävling är Vardagslyx på 45 minuter, något som ska vara enkelt och lättlagat men ändå kännas speciellt. Tävlingsbidragen ska bestå av förrätt och varmrätt och både lag om maximalt tre personer och individuella deltagare kan delta i tävlingen.
Nytt för i år är folkets röst i tävlingen, där den fjärde finalisten bland de 25 delfinalisterna röstas fram av svenska folket, vilket gör det hela extra spännande.
25 delfinalister kommer att utses av en professionell jury och av dessa kommer fyra finalister att ta sig hela vägen till den stora finalen som går av stapeln live på Hamburger Börs den 20 oktober i Stockholm. Under finalen får de fyra finalisterna laga sina rätter under tidspress, inför juryn och de inbjudna gästerna. Vinnaren utses slutligen av en ännu så länge hemlig jury.

Tävlingen öppnar fredagen den 4 juni och anmälan med recept kan skickas in fram till den 31 augusti på adressen hemmakock@tasteline.com

2 kommentarer:

Alma Mater sa...

Ska du ställa upp?

P.S. Cool bild på dig där! Och ställd mot väggen e du me ;)

Kari Receptomaten sa...

Nope, om inte under sker..

P.S. Tack :))