onsdag 16 juni 2010

Varning för barn! - iPhone applikation som…räddar din dag på stan!

Ny iPhone-app hittar barnvänliga ställen

Nyhet för dig som söker barnvänliga ställen på stan!
Nyhet för dig som söker barnfria ställen på stan!
 
Nu lanserar Semper en gratis applikation för iPhone. Med den nya appen kan du enkelt hitta vägen till kaféer, resturanger, muséer och andra ställen som gillar barn.
Stan med barn heter den nya iPhone-appen från Semper. Där kan du kolla hur barnvänlig kvällens restuarang är eller var man kan byta en blöja utan för mycket trassel.
I appen finns information om vilka ställen som har barnstolar, skötbord och micro samt en bedömning av hur barnvänligt det är. De bästa ställena kan du spara som favoriter, betygsätta och dela med dig av till dina vänner. 
Appen använder den inbyggda GPS:en i telefonen och är därför särskilt bra om man är ute på ny mark och inte riktigt vet vart man ska ta vägen. Antingen kan man söka efter barnvänliga ställen där man befinner sig eller i ett valfritt område var som helst i Sverige. 
Stan med barn har vi tagit fram som en vardagshjälp för föräldrar. Innehållet genereras av användarna, men vi på Semper erbjuder plattformen där föräldrarna kan tipsa varandra om ställen som gillar barn, säger Anna Beijmo, Web & eCRM Manager på Semper. 
I appen kommer Semper kontinuerligt att fylla på med värdefulla erbjudanden. Det är bara att vända på din iPhone för att ta del av dem.  
Stan med barn  är framtagen av Semper i samarbete med More Mobile Relations och NodeOne.
Applikationen är gratis och laddas ner från App Store. Du hittar länken på:
www.stanmedbarn.se

3 kommentarer:

Moma sa...

Ånej, jag som trodde det skulle vara något litet surr som skulle varna för barn innan man klev på en t-banevagn proppad med småbarn och deras hystersika vuxna som gapar att barnen ska vara tysta... Typ en gps-app.
Jag väntar med spänning på den appen!

Kari Receptomaten sa...

Haha, den appen skulle ju passa bra - gärna med omvänd funktion också :))

Alma Mater sa...

Yes! Varning-för-barn gillar vi! Försöker hålla mig undan så gott det går! Och som Moma säger - skrikande föräldrar!