fredag 11 juni 2010

Vegetariskt på grillen: Quorn Burgare Italian style med mozzarella och soltorkade tomater

Quorn Burger Italian Style_

7 kommentarer:

Moma sa...

Och nu blir det reklam... eller? Har du gjort och ätit den fina quorn-burgaren, i så fall hur smakar den? Jag behöver alla goda vego-tips jag kan få nu när jag antagit utmaningen: en vego dag i veckan!
/Moma

Kari Receptomaten sa...

Jag gör gärna reklam för produkter jag gillar, ingen hemlis där. Jag tycker quorn är smart och gott!

Just denna burgare har jag inte gjort för att jag inte hittat dessa i mina affärer (ännu) men pannbiff/hamburgare/hemburgare på qournfärs har jag fått till med gott resultat.

Meatless Monday alt. en vego dag i veckan är så rätt och alla kan tjäna något på det. Här hemma har vi praktiserat det nu i mer än ett år och det är lärorikt och gott!

Kari Receptomaten sa...

Testing Disqus connect to Twitter. 1-2-3. Testing testing.

Kari Receptomaten sa...

Testing Disqus connect to Facebook. 1-2-3. Testing testing.

Kari Receptomaten sa...

Testing Disqus connect to Twitter and Facebook. 1-2-3. Testing testing.

Moma sa...

Det är den bästa reklamen, både för konsumenter och producenter:)! Frågan var dock inte riktad som kritik mot reklam- utan jag vart nyfiken på produkten och ville blott veta om du grillat Quorn och om det funkade bra:)
Jag har bara gjort quornfärssås till pasta samt tacomat med quornfärs- och det funkar ypperligt, om man öser på ordentligt med kryddor vill säga!
Löv Moma

Kari Receptomaten sa...

Japp, kryddor är a & o till Q! Jag hör av mig när jag fått tag på dessa & grillat :)