Anders, Öhmans Mat & Vin, kunde inte motstå att baka Jamie Olivers superkladdiga blåbärsbullar. Jag förstår precis hur gott det måste bli och tar ett djupt andetag och tittar ännu en gång på den något slirige(?) Jamie som freestylar svenskt så det sjunger om det.
Bullsugen nu?
7 kommentarer:
haha! Jag ska erkänna att jag stundtals tvivlade på om han skulle ro i land det hela. Så vet vi ju inte hur de egentligen smakade till slut ;-) Jag bara älskar att han var i Sverige. Det var trots allt en bra bild han gav - inte helt überidylliskt. Och tänk ändå vilka ställen det avsnittet frotterar sig med - Marrakesh och Venedig m fl - inte helt dumt må jag säga.
Vem blir nästa att baka blåbärsbullar à la Jamie Oliver? Jag skulle gärna göra det men jag har två bra skäl till att inte sätta igång ett kladdigt bak.. För det första var det dåligt med blåbär. För det andra går bullar bort just nu.... *snyft* ;)
Jag skulle hellre vilja se finska hjortonsbullar ala Kari. Med mumin dialekt.
Fixar du hjortron så bakar jag (läs frugan) bullarna. Dialekten kommer du bli besviken på tyvärr ;)
Hjortron är inga problem finns i frysdisken och några i vår frys tror jag.
Va ingen mumin ? Men jag skall prata skånska och danska med dig med lite inslag av tyska.
*Ler*
Såg precis Jamie upptäcker Stockholm och resultatet av vad som kom ut ut ugnen och det såg mycket lovande ut. Smart att vira degen runt fingret... måste provas ;)
Skicka en kommentar