söndag 25 juli 2010

Electrolux Assistent - ett fynd för den händige! Plastbrickan äntligen uppfunnen!

Electrolux Assistent och den försvunna plastbrickan. För precis ett år sedan flyttade Loppan hem till oss och har sedan första dagen jobbat hårt - flera gånger i veckan. 
Det visade sig snart att en liten fånig plastbricka som har till uppgift att minska friktionen mellan vals och kvarnhus saknades när man använder kvarnen. Idag blev det så att säga skarpt läge, här skulle malas mandel till mandelmjöl!
PlastbrickaOperation plastbricka: Först hitta rätt ämne för jobbet, det visar sig att en Tupperwareburk hade rätt plast. Några grejer som MacGyver aldrig skulle köra med togs fram och vips är brickan född!
Det tog ett år. Bara. Hej och hå ;)

4 kommentarer:

Moma's Kitchen sa...

Bra jobbat, jag är mäkta imponerad. Och avis. Hon har ingen liten syster eller bror som kan tänkas att flytta hem till mig då..? Jag erbjuder god sysselsättning samt fri kost och logi!
http://momaskitchen.wordpress.com/2010/07/20/vill-ha/
/Moma

Kari Receptomaten sa...

Electrolux Assistent sökes: Liten syster eller bror som kan tänkas att flytta hem till mig då..? Jag erbjuder god sysselsättning samt fri kost och logi! Svar till: Moma på http://momaskitchen.wordpress.com/2010/07/20/vill-ha/

Mia Dalqvist sa...

Bra dräng reder sig själv?

Kari Receptomaten sa...

*Ler*