tisdag 6 juli 2010

Fotbolls VM 2010 - snart är det över och det här är det närmaste jag kommit en fotboll. #vm2010 #wc2010 och ett stänk #humor

Fotbolls-VM 2010. Vuvuzela. Jaha. Hoppas det går bra för Sverige, Brolin och han Limparn som jagar boll med Zlatan I.
Det är ingen hemlis att jag inte är särskilt intresserad av sport på TV och faktisk inte sett en enda fotbollsmatch. Undra om jag hört VM-låten med Shakira ens.

Men jag har grejerna, jag har laddat ska ni veta - mistlur från båten (vuvuzela heter det visst), öl och chips. Chakalakachips som ska smaka Sydafrika. Rätt besviken, typ en smakjägare i betyg. Nä, ge mig vanliga grillchips till ölen istället, gärna OLW’s superchips.

Esterella Chakalakachips Fotbolls-VM 2010 är snart över och det här är det närmaste jag kommit en fotboll. Det känns bra ändå.

1 kommentar:

Mc_Andersson sa...

Ja en liten besvikelse var det!