Pressrelease via Mynewsdesk.com
“40.000 receptbroschyrer ska delas ut i svenska livsmedelsbutiker lagom till Fetaostens Dag den 15:e oktober. Recepten i broschyren har samlats in från tolv utvalda matbloggare och fokus ligger på den grekiska fetaosten.
– Vi ville involvera våra konsumenter, berättar Max Collin på Fontana Food. De som bloggar om mat har en unik passion och experimentlusta som vi tror kan inspirera andra till att laga mer variationsrikt. Vi ville också visa att man kan kan använda fetaosten till mer än grekiska sallader.
Förutom recepten kommer varje receptförfattare presenteras kortfattat i broschyren med en hänvisning till respektive blogg. På företagets webbplats kommer besökare sedan kunna rösta på vilken maträtt man tycker bäst om.
Recepten kommer att tillagas och stylas av Elisabeth Johansson – erkänd matskribent och kokboksförfattare – och fotograferas av Fontanas egen matfotograf Olle Törsleff.
– Sociala medier må vara ett trendigt och lite utjatat ord just nu, men vi har fört dialog med matbloggare i flera år. Det är ett naturligt steg att låta dem visa upp vad de kan göra av våra produkter, avslutar Max.
Mer information om Fetaostens Dag och den nya receptbroschyren kommer i början av oktober. De matbloggar som bidrar med recept till broschyren är: Kinnas Blogg, Tre Tjejer i Köket, Birgitta Höglunds Mat, Nadjas Kitchen, mat.såklart, Kryddburken, Ninas Mat, Njutmaten, Fastfoodlovers, Annes Food, Pelles Kök och Recept-o-Maten.”
14 kommentarer:
Va kul! Tummet upp!
(å inte va man bjuden igen! ;))
Förresten, vad ska du ha för recept? Jag menar, har du ett eller ska du skapa ett? Nyfiken! Ska bli spännande att se
Nu funkar inte kommentarerna igen! Skrev en till men den syns inte!
Jodå, men jag tog bort en ;) Du fick mail å :D
Ja haaa! Förståååår!
Är i alla fall skitglad för din skull!
Sicken kul grej det dära!!:)
Gött att ordet är ute och att också du är med!
Det samma! Hoppas det blir en lanseringsfest å ;) (cc @FontanaFood)
Japp! :D
Tack för tummen! Det blir snart din tur - så bra grejer du fyller på med i din blogg!
Wohooo! :)
Japp :D
Är lite sur över att jag inte fick fingrarna ur att skicka in ett recept...men det var helt fel tid på året för mig, stress-försommar. Ska bli väldigt kul att ta del av vad du och de andra skapat!
Det kommer helt säkert fler chanser - detta är kul och ändå nytänk från branschen :)
Skicka en kommentar