Äter ju inte själva fisken. Vi kör rundpotatis, lök, tomat, gräddfil med dill på Gene tunnbröd eller hembakat ljusungsbröd. Sist blev det en laxklämma.
Ja, hur är det - mjölk eller inte till surströmming? För mig låter mjölk som den "värsta" drycken till någon som redan är jäst och ska bubbla i magen.. ;)
P Bobban sa: "Det måste vara mjölk till surströmmingen för annars mår inte magen så bra" och "Hmm vad jag har hört så är det endast mjölk till men jag kan ha jäääätte fel"
Brommakocken sa: "Klart det ska vara mjolk till surstromming, kom igen nu!" och "Du kan ta nubben i ett glas bredvid mjolken! Det blandas anda i magen ;-)"
8 kommentarer:
Doften: Urk
Tillbehören: Mums
Vilka tillbehör _ska_ det vara? Mjukt eller hårt tunnbröd? Rödlök, mandelpotatis? Frågan är öppen för alla suringentusiaster!
Äter ju inte själva fisken. Vi kör rundpotatis, lök, tomat, gräddfil med dill på Gene tunnbröd eller hembakat ljusungsbröd. Sist blev det en laxklämma.
Aha, men...? Äter inte alla norrlänningar surströmming?! ;)
Nä! Jag har norrländskt blod och jag gillar också tillbehören bäst. De flytande! För man dricker väl egentligen mjölk till? ;)
Ja, hur är det - mjölk eller inte till surströmming? För mig låter mjölk som den "värsta" drycken till någon som redan är jäst och ska bubbla i magen.. ;)
P Bobban sa: "Det måste vara mjölk till surströmmingen för annars mår inte magen så bra" och "Hmm vad jag har hört så är det endast mjölk till men jag kan ha jäääätte fel"
Brommakocken sa: "Klart det ska vara mjolk till surstromming, kom igen nu!" och "Du kan ta nubben i ett glas bredvid mjolken! Det blandas anda i magen ;-)"
Skicka en kommentar