tisdag 17 augusti 2010

Provläst: LCHF-magasinet - Allt om mat, hälsa och viktkontroll. #lchf

LCHF är en riktigt het potatis, metoden diskuteras framför allt på nätet på bloggar och i synnerhet på Twitter.  Internet är stort och bra på alla sätt förutom på en punkt, alla är inte uppkopplade eller vet inte hur man använder nätet för att hitta det man söker.

En papperstidning som LCHF-magasinet har sin givna plats i det moderna samhället, ett komplement till det som finns på internet. En papperstidning känns också mer seriös och mer legitim i ett ämne som lchf.

LCHF-magasinet_1 LCHF-magasinet är nystartat och har utgivits i tre nummer hittills och redan prenumererar över 5000 personer på tidningen i Sverige, Norden och ett par finns ända borta i USA(!).LCHF-magasinet_2I tidningen finns intervjuer med läkare och vanliga människor, reportage, boktips, recept, nyheter och mängder med läsartips/frågor som besvaras. Tidningen är i det närmaste fri från reklam och annonser - det gillar jag! 

LCHF-magasinet_3Att tidningen har en lysande framtid är säkert, intresset för hälsa och viktkontroll med maten i fokus är stort i dagens samhälle. Fler och fler människor är intresserade av vad de äter och vilka konsekvenser det har. Med hjälp av LCHF-magasinet blir denna information och metod tillgänglig för många flera.

För att komma i kontakt med LCHF-magasinet ringer du 08-560 506 00 eller mailar info@lchfmagasinet.se
LCHF-magasinets hemsida: http://www.lchfmagasinet.se

Inga kommentarer: