tisdag 24 augusti 2010

Reztart - målet mellan målen som håller dig mätt i tre timmar! #matnytt

Jag är nyfiken på Reztart. Hör här:

Vi startade företaget eftersom vi tyckte att det saknades bra mellanmålsprodukter som verkligen fungerar och håller vad de lovar. Vår målsättning var att erbjuda helt naturliga produkter med en optimal näringssammansättning som hjälper dig att orka hela dagen.”

Jag ser en produkt som förmodligen skulle passa oss som trivs i skog och mark, sportfiskare, jägare och andra i liknande situationer.

Någon som testat Reztrat? Smaktest kommer här vilken dag som helst - direkt från svampjakten :)

Reztrat FAQ - klicka på bilden!

4 kommentarer:

Annesfood sa...

Jag är rätt skeptisk, inte minst för att det är så hårt processat. Men det här kanske skiljer sig från andra liknande saker? Min allra största invändning är att det är så himla dyrt!

Sofaja sa...

Käkade en sådan en gång (för att jag fick den gratis nånstans). Inte så värst imponerad, smakar ju som alla de andra såna där barer... otroligt söt var den, som godis typ.

Alma Mater sa...

Är väldigt skeptisk! Kollade deeras sida och vad den innehöll. Hm!
Framtidens mat: vitaminer och fibrer och annat i ett piller. Äh, överdriver men ...

toor sa...

Provade för en vecka sedan för första gången, dels i samband med en löprunda och dels på eftermiddagen som mellanmål och var mäkta imponerad. Ja, de smakar ganska sött som någon sa ovan, men kolla innehållsförteckningen: Sötman kommer bara från den naturliga sötman i äppeljuicen som är med. Plus den är ju i n t e processad som de andra bars jag ätit: Det är bara naturliga ingredienser.