fredag 24 september 2010

Christina Stielli - Jag älskar dig inte! Boktipset utan krusiduller..

Christina Stielli - Jag älskar dig inteChristina Stiellis roman Jag älskar dig inte (Wahlström & Widstrand förlag) är en succé redan när boken släpps och nu bara några dagar senare haglar igenkännanden och härliga omdömen om Christinas debutroman.

Nej, det här handlar inte om mat(!) utan detta är knuff av kärlek till en färgstark och pigg tjej som uppfyllt en av sina drömmar - att skriva en roman.


Jag älskar dig inte
handlar om Lotten som är en kvinna mitt i vardagsbubblan med allt vad det innebär med familj och sin älskade. Eller rättare sagt handlar det inte om det utan om när vardagen kraschar och det självklara inte är självklart lägre. Kärleken är slut och en ny vardag uppenbarar sig när Han stänger dörren bakom sig.

Ord som igenkännande, naket, detaljrikt, fantastisk, modigt och uttryck som “Den gick verkligen rakt in i mitt hjärta.” är bra exempel på hur även jag skulle beskriva Christina Stiellis sätt att skriva på.

Bokmässan i Göteborg pågår för fullt och jag är säker på att Christina både berättar om boken och signerar sin bok med ett leende. Montern lär vara B02:02.

Christina bloggar på Christinastielli.se och här finns också länkar till Adlibris och Bokus.

2 kommentarer:

Missemilie sa...

Javisst är det super gott, broccoligratäng är absolut en favorit. Men nu fick du mig sugen på kantareller så jag får kolla i fyrsen om jag har några =)

/Emilie

Mc_Andersson sa...

Bara bokens omslag gör en ju nyfiken och vill ta tag i den på en gång. Kan ju erkänna att gubben, det vill säga Receptomaten själv, har kommit längre i boken än vad jag har :)