tisdag 7 september 2010

Mina favoriter från Scan - nya familjeanpassade och snabba. #Matnytt

Under våren fick vi vuxna goda nyheter från Scan med Boerwors, Txistorra och ett par andra svåruttalade grillkorvar. Nu är det barnens tur att få favoriter!

Mina små kryddiga korvar Mina Minstaste Köttbullar – Syftet med Mina Favoriter är att underlätta vardagsmatlagningen för föräldrarna, särskilt under ”Hell Hour”, den hektiska timmen från att man slutar jobbet fram till att middagen ska vara klar. Därför har vi tagit fram ett sortiment med produkter som vi vet att barnen gillar och äter upp. En studie som vi har utfört visar att det är det viktigaste för föräldrarna när de väljer mat, säger Mina Grubb, produktchef på Scan AB.
Bland produkterna hittar vi ”Min! Favorit Falukorv”, ”Mina! Små-kryddiga korvar”, ”Mina! Minstaste köttbullar” och ”Min! Varmkorv med tunt skinn”.

Mer detaljer: www.facebook.com/minafavoriter

Inga kommentarer: