Jag var på födelsedagskalas igår närmare bestämt ett par intensiva timmar hos Risenta i Sollentuna. Vi var ett 20-tal matöverintresserade som fick chansen att njuta av rätter som stjärnkocken Christian Hellberg hade skapat.
Risenta är nu i tredje generationens händer och har under det senaste tio åren varit med om både dalar och och toppar berättar VDn Alex Tengvall. Produktutvecklingen och försäljningen går nu spikrakt uppåt - vi svenskar är mer och mer intresserade av vad vi äter samtidigt som utbudet av produkter och varumärken ökat.
De senaste produkterna som Risenta stolt visar upp är melonkärnor, torkad physalis (jättegoda!) och müslimix som du blandar själv i butiken.
Piggare 70-åring får man leta efter! Grattis på födelsedags året!
--
Tack för en trevlig kväll - Alex, Johanna, Skugge & Co, Pipopp, Middagsfrid och tack för god mat och inspriation Christian!
Äppliga småtugg med svarta belugalinser, pilgrimsmusslor och jordärtskocka
Christians bruschetta med svarta bönor och rostad paprika
Krispiga ankbröst med pumpatillbehör
Hemlagad vaniljdröm med kanderade mandlar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar