tisdag 21 september 2010

Vilket gott kaffe! Zoegas Dark Temptation #Matnytt

Att Zoegas är ett av premiumsorterna bland de kaffemärken som finns i vanliga livsmedelsbutiker vet väl alla nu för tiden?
Om inte så är det dags att våga pröva något nytt!

Zoegas Dark Temtation

En av våra mer kaffe intresserade vänner fick prova denna och spontant säger hon -"Det här är mitt kaffe!"
Vi andra tycker att det ligger något hon sa, det här smakar mer och är både fylligt och har en fin rund smak!
En av oss dricker inte kaffe nästan alls i vanliga fall och även där tog kaffemuggen slut.

Saxat från Foodmonitor:

“ZOÉGAS meddelar att man nu utökar sitt sortiment av mörkrostat bryggkaffe och lanserar Dark Temptation - enligt bolaget ett kaffe med mycket attityd och mörkt rostat för mer smak. Förpackningen är dessutom nominerad till Svenska Designpriset 2010 för sin innovativa grafiska form. Bara i år har segmentet mörkrostat kaffe ökat med nio procent.

ZOÉGAS Dark Temptation är ett mörkrostat bryggkaffe gjort på högväxande bönor från Östafrika och pärlbönor från Brasilien. Blandningen ger enligt Zoéga ett mustigt kaffe med toner av stjärnanis och hasselnöt.

"Dark Temptation marknadsförs som ett perfekt val för den som vill dricka sitt kaffe med mjölk utan att göra avkall på den goda kaffesmaken. Mörkrostningen kräver kaffebönor av högre kvalitet och tar fram smakdetaljer man annars inte skulle lägga märke till. Resultatet blir ett balanserat kaffe med tydlig kaffekaraktär", menar bolaget.””

1 kommentar:

SweDuck sa...

Samma för mig. Dricker fortfarande inte kaffe men om det bjuds på en kopp av denna sort är jag inte den som tackar nej. ^^