lördag 30 oktober 2010

Goda julklappar till personal & kunder - Ridderheims & Falbygdens julshop. #Matnytt

Julklappar till personal och kunder är viktigt, det skall vara unikt men ändå allround och gärna med en liten variation.
Ätbara klappar står högt i kurs - värdelösa prylar har vi nog av ändå..? Och mer fulchoklad vill vi inte ha.

Ridderheims & Falbygdens har i dagarna öppnat sin julshop med delikatesser med smaker från Jokkmokk och hela vägen ner till den Skånska myllan.
Vedrökt älgsalami, handskuret lufttorkat renkött, hjärtformad vitmögelost neufchâtel, grillade kronärtskockshjärtan och små söta smakrika och lätt-rostade medelhavstomater med fräsch basilika och flagad parmesanost. Och mer, massor mer.

Är du anställd, skriv ut denna sida & glöm den på chefens skrivbord ;)
Är du chef eller tomte, klicka här!

Inga kommentarer: