The Art of Cooking på Restaurangakademien i bilder. All mat blev tyvärr inte avbildad - jag hade fullt upp med annat!
Höst ute, höst inne - säckvis med löv på plats!
Rikard Nilsson - alltid på strålande humör :)
Ja, ni ser! Alla känner Rikard!
Honnörsbordet skymtas, mitt i köket.
Många kockar var det - men ingen soppa. Vad jag minns ;)
Restaurangakademien huserar i riktigt vackra lokaler.
Kocksnack mellan Markus Aujalay och Mikael Göransson.
Hjälmaregös à la Stefan Eriksson.
Äppelmustbräserat dilamm à la Roland Persson.
Rikard har många “kitchen groupies” ;)
Nyfiken Fredrik Eriksson med söner kikar in.
Viktor Westerlind grejade ostbricka.
Variation på sviskonplommon heter brickan.
Precis så gott som det ser ut!
Undra vad som fångat deras blickar?
Honnörsbordet pysslas om lite extra.
Markus Löfgren - hemlängtan i blick eller bara helt slut?
Japp, det var så här Xokopolen såg ut när den varna chokladsåsen med aprikos landat. Gudagott!
13 kommentarer:
Undrar just om de inte känner sig fåniga med dessa mössor?
Glömde säga: Underbara och härliga bilder!
Fantastiskt bra bilder du tog :)
man är grym i sådana mössor, tillhör ju uniformen!
Undrar vilka andra som var där än Electrolux-vinnarna? Såg ni några roliga profiler?
Tack :))
Tack :))
Hehe, tanken har slagit mig men är man kock på denna nivå bär man den med stolthet! Iaf skulle jag göra det ;)
Det var folk från Arla & Spendrups fick jag veta, E-lux kanske å?
Ja ja, jag erkänner! Är bara avis!
Om du inte talar om det för någon så ska kan jag säga att jag okså hade varit stolt ... mutter ....
Wow, jag är impad, vilken mat och vilka fina bilder!!
Tack :))
Tack för en trevlig kväll ! Maten var inte alls illa :-)
Skicka en kommentar