Kronfågel Deli heter en ny serie med kycklingprodukter för hemmakockar som vill ta en genväg men ändå laga maten själv. Givetvis var Spot and Tell på plats, representanter från Kronfågel och deras PR-byrå.
Och en kockkändis!
Platsen är PS Matsal på söder i Stockholm, bara minuter innan alla är på plats.
Vi delas upp i grupper och ska laga vår egen lunch - på 30 minuter. Kul utmaning!
Mängder med läckra ingredienser!
Skala, hacka och gråta en skvätt.
Vi visste inte riktigt vilken svamp detta var.. Lite pinsamt..
Receptet diskuteras - aha, vi ska fyrdubbla citronzesten!
Lingonsås? Nope, rosépepparsås.
Hacka hacka, här kan jag lova att det gick undan.
Här var det fler än jag som var och nallade, pinjenötter är ju så gott!
Kocken Kurt Weid kokar pasta. Det kunde väl jag gjort?! ;)
Svampsåsen blev dödsläcker! Så god att ingen dog - vad jag vet.. ;)
Små, små badkar fyllda. Var så god att doppa!
Halva jobbet är att lägga upp snyggt. Tjejerna höll sams. ;)
Kryddmarinerad kycklingbröstfilé med soltorkade tomater på fruktig couscous med pinjenötter och basilikayoghurt.
Baconlindad kycklingbröstfilé med rosmarin och krämig fullkornslinguine med höstsvamp.
Kryddmarinerad kycklinglårfilé med fetaost på potatismos med dragonsmak mustig sky med linser och rosépeppar.
Obligatorisk fotosession - sen hugger vi in. Exakt 30 minuter efter startskottet.
Tuff match att äta tre varmrätter till lunch.. Men någon måste ju göra det också ;)
6 kommentarer:
Så kul det såg ut! Och gott! Ingen nattmacka idag heller? :)
Nope, men en kopp te & blåbärskaka :))
Vad är det för gula fält här och där över orden?
Det är något sk*t från Eniro. Ska bort snarast om det inte redan är borta.
Vaddå Eniro? Hur fick de in det på din blogg? Vilka typer!
Jag väntar med spänning på att få höra vad "genvägen" bestod av, för det ser ut som ni fick slita en hel del :)? Var det färdgmarinerade grejer eller?
Skicka en kommentar