torsdag 14 oktober 2010

Lyxigt knäckebröd med massor av fågelfrö - #Matnytt från Kung Markatta (Men varför så himla dyrt?)

Otroligt gott lyxknäcke med massor smak, Kung Markatta & Krav-märkt.

Markattaknäcke Men 40 kr för ett paket á 200 g dvs 6 skivor (eller var det 8?) är saftigt. Okej skivorna är stora, tunga och ytterst åtråvärda men ändå.. Två skivor med dipp som hummus eller annat pålägg ger mycket i magen - det ska vi erkänna :)

Smakerna på bilden är ost & pumpafrö samt tre fröer, solros-, dinkel-, och linfrö.

6 kommentarer:

Kryddburken sa...

Jag älskar deras Musliknäcke, har köpt de ett par ggr bpå citygross efter jag fick smakproverna, men visst är de dyrt. Men jag tycker de är värt pengarna, FAKTISKT. ;P Det mättar mer än ett vanligt knäcke så de går ju inte åt lika mkt heller!

@Receptomaten sa...

Det går visst åt lika mycket, det är ju så gott! Får hoppas på ett gammalt hederligt extrapris :P

Alma Mater sa...

Skriv av innehållsförteckningen och baka själv ;)

@Receptomaten sa...

Eller hur ;)

Sofia Stark sa...

Kul att ni gillar Gourmetknäcket, och det är väl lite så i det här fallet att "smakar det så kostar det". Det här brödet hör till Kung Markattas Premiumsortiment. Det är bakat med extra fina (och dyra) råvaror av hög kvalitet. Knäckena har en unik tillagningsmetod, och bakas i jämförelsevis liten skala (om vi jämför med någon av de större knäckebrödstillverkarna). Vi hoppas att det inte ska vara en avskrämmande faktor, och att man ändå känner att det är värt de extra kronor man lägger på det. Helt enkelt ett lyxigare knäcke till de tillfällen man vill unna sig något utöver det vanliga! Med vänliga hälsningar Sofia, för Kung Markatta.

@Receptomaten sa...

Gourmet, premiumknäcke och bakat i liten skala med dyra fina råvaror - jo det är bara att instämma i :) Nu vill inte barnen (heller inte vi vuxna) äta annat vanligt längre.. Ultrasnabb tillvänjning :D